Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Tentang Kami

Tim Téknis anu Kuat

Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu saé, nyiptakeun intéligénsisi épisiensi kualitas luhur.

Ngahaja Nyiptakeun

Perusahaan nganggo sistem desain anu maju sareng panggunaan manajemén sistem manajemen kualitas internasional maju ISO9001 2000.

Kualitas Anu Saé

Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun alat-alat kinerja tinggi, kakuatan téknis anu kuat, kamampuan ngembangkeun anu kuat, jasa téknis anu saé.

Téknologi

Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.

Kauntungannana

Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.

Palayanan

Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

Hebei Maoheng Machines Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu kalibet dina panilitian sareng pamekaran, manufaktur, penjualan sareng jasa pakakas ngolah siki sareng alat-alat grading grading. Perusahaan parantos gaduh pabrik maju, alat produksi modéren sareng kualitas luhur, operasi bisnis épisiensi tinggi tim. Kami parantos aktip ngajajah inovasi kontinyu pikeun nyayogikeun palanggan nganggo alat pangolah siki anu langkung sampurna, praktis, épisién sareng canggih sareng alat grading grading.

Kami gaduh tim téknis kalayan 16 taun desain sareng pangalaman produksi, anu tiasa nyayogikeun skéma skrining siki sisikian lengkep pikeun desain khusus.
Perusahaan ngagaduhan lima sertipikat patén nasional pikeun alat-alat. Sareng ngalangkungan paningkatan anu teras-terasan di pasar, parantos dikenal sareng dipuji ku konsumén.
Numutkeun syarat pilihan konsumén pikeun bahan anu béda. Kami ngagaduhan skéma skrining peralatan anu asak pikeun ngolah siki gandum jagong, sorgum kedelé, kacang-kacangan, kacang beureum, siki wijén, kacang, rapeseed, siki cabé sareng bahan sanésna
Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun produk sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngalayanan anjeun. Mesin Masihheng tiasa nyayogikeun: Mesin pembersih bibit gabungan sareng layar udara dobel sareng méja gravitasi ganda (cangkang gandum, awnner nasi, cangkang sorgum), mesin beberesih sisikian gabungan sareng dua kali méja layar sareng gravitasi, mesin beberesih layar udara siki, mesin pemisah gravitasi (tekanan positip, tekanan négatip), mesin beberesih jinis sabuk, pemisah magnét, magnetik de-soiler, lift ember, konbeyor, mesin palapis siki, de-stoner, kacang mesin polishing, kolektor lebu, méja gravitasi, grader buncis, bagging scale system, jst.

Sertipikat

  • 1
  • TB21VqNhdzJ8KJjSspkXXbF7VXa_!!0-av-auth-doc
  • TB2iZwbbQfb_uJkSnhJXXbdDVXa_!!0-av-auth-doc
  • TB25AbyhmfD8KJjSszhXXbIJFXa_!!0-av-auth-doc
  • TB21VqNhdzJ8KJjSspkXXbF7VXa_!!0-av-auth-doc
  • TB21VqNhdzJ8KJjSspkXXbF7VXa_!!0-av-auth-doc
  • TB21VqNhdzJ8KJjSspkXXbF7VXa_!!0-av-auth-doc

Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.