Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin Grader Kacang

Pedaran pondok:

The bean gandum tingali cleaner sisikian diwangun ku LIPI Lift, Debu Catcher, layar nangtung, Geter Grader sareng Grain Exits.

Pamakean alat: Mesin ieu seueur dianggo dina bidang cikal, beberesih produk tatanén sareng produk sideline, siki bakar sareng kacang, sareng sajabana. Éta ngagaduhan pangaruh beberesih anu hadé dina sababaraha siki gandum, séréal anu rupa-rupa, kacang

sareng bibit, sareng anu paling sering dianggo dina industri di luhur. Parabot anu jelas.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

→ Pedaran Produk:

Kacang gandum ningali beberesih sisikian diwangun ku Ember Lift, Debu Catcher, Vertical Screen, Vibration

Grader sareng Grain Exits.

Pamakean alat: Mesin ieu seueur dianggo dina bidang pembersihan produk siki, tatanén sareng produk sampingan,

siki bakar sareng kacang, sareng sajabana. éta ngagaduhan pangaruh beberesih anu hadé dina sababaraha siki gandum, séréal anu rupa-rupa, kacang

sareng bibit, sareng anu paling sering dianggo dina industri di luhur. Parabot anu jelas.

未-1

 

→ Spesifikasi:

Modél Kapasitas (kg / jam) Kakuatan (kw) Beurat (kg) Ukuran (mm) Ukuran layar (mm) Lapisan
5XZC-5DXM 5000 7.54 1750 4790 * 1800 * 3050 2000 * 1000 3
5XZC-7.5DXM 5000 9.7 2000 4850 * 2200 * 3200 2400 * 1250 3
5XZC – 10DXM 10000 10.5 2100 4640 * 2350 * 3560 2400 * 1500 4

→ Tampilan multi-sudut :

001 002 003

→ FAQ:

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

   A: Kami produsén profesional pikeun mesin beberesih sisikian sareng Kami gaduh 16 taun produksi sareng

pangalaman jualan.

Q: Naon anu anjeun kedah terang pikeun komunikasi gancang sareng cutatan?

  A: Éta bakal diapresiasi pisan upami anjeun tiasa nyayogikeun detil spésifikasi bahan pamrosésan anjeun, kapasitas sareng

pamundut efisiensi, spésifikasi layar, tegangan suplai kakuatan motor sareng merk khusus anu diperyogikeun, sareng kaayaan damel anu sanés.

Q: Naha Hiji Mesin tiasa dianggo dina siki anu béda?

 A: Kami ogé nganggo setélan khusus siki khusus kana mesin kami pikeun ngawatesan panyukuran anu teu dihoyongkeun.

Kami nyayogikeun layar nomer supados dipasang dina mesin tunggal pikeun padamelan urang dina macem-macem siki.

Q: Sabaraha lami produk bakal dikirim ka kuring?

  A: Sakitar 10 dugi 40 dinten lewat laut, gumantung ka nagara mana anjeun sareng jinis mesin sareng bagianna

kasadiaan.

Q: Naon istilah pembayaran anjeun?

  A: T / T, L / C, Western Union, Tunai ditampi.

   Deposit 30% kalayan urutan pameseran, kasaimbangan 70% mayar sateuacan kintun.

Q: Dimana pabrik anjeun sareng kumaha kuring tiasa nganjang?

   A: Alamat pabrik: CN, Hebei, shijiazhuang, Kiduleun Kampung Nanxicun, ETDZ:

        Ti bandara internasional Guangzhou Baiyun dugi ka bandara internasional Shijiazhuang peryogi

3 jam teras angkat ka pabrik kuring (1 jam)

       Ti Stasion Railway Beijing ka stasion Kereta Api Shijiazhuang peryogi sakitar 2 jam, teras ngajalankeun ka

pabrik (30 menit)

       Ti bandara Hongkong International ka bandara internasional Shijiazhuang peryogi sakitar 5 jam, teras

ngajalankeun ka pabrik (1 jam).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami