Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

LIPI Lift (Jenis Kerekan)

Pedaran pondok:

Parabotna disetir ku motor, sareng émbér ngalakukeun tindakan angkat anu teras-terasan.
Hopper didamel tina bahan kandel PVC, sareng umur jasa langkung lami, sareng tingkat karusakan tina tuang sareng siki tiasa diminimalkeun.
Utamana dianggo pikeun operasi angkat nangtung terus bubuk, butiran sareng potongan leutik. Hal ieu seueur dianggo pikeun paningkatan saham massal pabrik pakan, pabrik tipung sareng depot sisikian ukuran anu bénten-bénten.
Lift jenis ieu hususna populér di arena internasional Afrika.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

→ Pedaran Produk :

Parabotna disetir ku motor, sareng émbér ngalakukeun tindakan angkat anu teras-terasan.

Hopper didamel tina bahan kandel PVC, sareng umur jasa langkung lami, sareng tingkat karusakan tina tuang sareng siki tiasa diminimalkeun.

 Utamana dianggo pikeun operasi angkat nangtung terus bubuk, butiran sareng potongan leutik. Hal ieu seueur dianggo pikeun paningkatan saham massal pabrik pakan, pabrik tipung sareng depot sisikian ukuran anu bénten-bénten. 

Lift jenis ieu hususna populér di arena internasional Afrika.

→ Multi-sudut:

001 003

002

→ FAQ:

Q : Naon staf P&P anjeun? Naon kualifikasi na?

A : Departemen Téknis Urang Sunda & D gaduh 5 jalma anu gaduh 17 taun pangalaman dina desain produk sareng tiasa nyumponan sarat konsumén

Q: Naha produk anjeun tiasa nyangking LOGO? ti nasabah?

A: Leres, palanggan kami ngarobih produk anu anjeunna peryogikeun numutkeun pamundut pelanggan sareng nyetak Logo maranéhna.

Q: Naon patén-patén sareng hak cipta inteléktual anjeun gaduh produk?

A : Kami gaduh 5 sertipikat patén produk nasional, sareng téknologi patén dina industri anu sami parantos dugi ka payunna.

Q: Naon anu supplier perusahaan anjeun?

A: Kami nganggo bahan baku tina pemasok jaminan kualitas domestik atanapi internasional pikeun mastikeun kualitas produksi dugi ka standar

Q: Naha produk anjeun ngagaduhan ordo awal? Upami kitu, naon tarekat minimumna?

A: Jumlah awal produk umum mangrupikeun hiji set, sareng jumlah awal modél khusus nyaéta 5 sét. 

Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

A : numutkeun kagunaan sareng épék anu béda, éta tiasa ngaleungitkeun lebu, rupa-rupa ageung, rupa-rupa alit, puing garing, kiripik beusi, batu alit, polesan, palapis sareng bungkus.

Q : Naha perusahaan anjeun gaduh merk nyalira?

A: Leres, Mao Heng mangrupikeun mérek unik urang nyalira.

Q: Dimana pabrik anjeun sareng kumaha kuring tiasa nganjang?

   A: Alamat pabrik: CN, Hebei, shijiazhuang, Kiduleun Kampung Nanxicun, ETDZ:

        Ti bandara internasional Guangzhou Baiyun ka bandara internasional Shijiazhuang peryogi sakitar 3 jam teras angkat ka pabrik kuring (1jam)

       Ti Stasion Railway Beijing ka stasion Kereta Api Shijiazhuang peryogi sakitar 2 jam, teras drive ka pabrik (30 menit)

       Ti bandara Internasional Hongkong ka bandara internasional Shijiazhuang peryogi sakitar 5 jam, teras angkat ka pabrik (1 jam).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami