Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin Cleaner Kalayan Debu Cover

Pedaran pondok:

Ku ngatur volume hawa dina dua layar udara nangtung, nganggo prinsip gantung tina bahan, digabungkeun sareng dua kali ganda pangotor hawa toremove cahaya. Sareng kokotor cahaya sapertos bauxite, lebu, sareng lambung sakedik dipiceun.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

→ Pedaran Produk :

未标题-1

Layar hawa ganda:

Ku ngaluyukeun distribusi volume hawa tina dua layar udara nangtung, ngagunakeun prinsip gantung

tina bahan, dihijikeun sareng dua kali ganda saluran hawa kokotor cahaya toremove. Sareng kokotor cahaya

sapertos bauxite, lebu, sareng awak awakna lengkep.

Méja gravitasi ganda / méja gravitasi tunggal :

Ku nyaluyukeun volume hawa sareng jangkungna baffle outlet pikeun tabel gravitasi, nganggo

prinsip defleksi kapadetan matéri, pikeun ngaleungitkeun siki katumbiri, siki anu kasakit, hampang, henteu dewasa

séréal, sareng gandum sisikian gandum, waluh, sareng sajabana.

→ Fitur :

Mesin kalayan struktur kompak, éta ngalir lancar, kapasitas ageung, gampang operasi sareng ngalih. Mesinna

tiasa seueur dianggo pikeun ngolah téagricultural sareng produk sideline.

→ Tampilan multi-sudut :

003

001

008

→ Spesifikasi :

Modél Kakuatan Kapasitas Ukuranna Ukuran Gravitasi Beurat
5XFZ-15XM 17Kw 10 TPH 3.2 * 3.15 * 3.18M 1,8 * 1,6M 1550Kg

 

 

→ Naha Pilih maoheng:

1. Diaku sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 sareng perusahaan tingkat AAA nasional

standarisasi konfirmasi kabiasaan anu saé.

2. Ngadopsi otomatisasi mékanis anu canggih sareng intélisasi tibatan operasi manual tradisional

ngahémat biaya kuli sareng ningkatkeun épisiénsi produksi.

Mesin 3.The nunut ka prinsip ergonomic, panggunaan langkung waktos sareng hemat énergi, langkung merenah

sareng operasi gancang.

4.Salindungan kaamanan, mesin éta nyalira kalayan panyalindungan kabocoran, operasi anu aman sareng panggunaan.

5. téknologi processing quenching, ningkatkeun karasa, kakuatan tina workpiece logam, nguatkeun dina

kamampuan komprési sareng résistansi korosi, ningkatkeun kahirupan jasa pakakasna.

6.Fokus kana paménta palanggan komitmen kana pangwangunan "industri-universitas- panilitian" sareng sistem inovasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami