Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Taros Kami

Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Alamat

Kiduleun Kampung Nanxi, ETDZ ti Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina

Telepon

0086-18833173186

Whatsapp

008618833173186

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami