Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin Pembersih Gandum Ganda Ganda (5XFZ-15SCM)

Pedaran pondok:

Mesin gravitasi siki diwangun ku cangkang (mesin rwmoval kere), henteu aya mérek lift anu sekundér nyaéta layar, pilihan gravitasi, ngaleungitkeun debu, alat-alat panyaringan: Pamrosésan tunggal tiasa ngaleungitkeun: cangkang glume, cangkang chaff, lebu, najis cahaya, siki gandum, pucukna bibit jamur hideung hérang, kokotor ageung, sisit budug, jst. Éta pangaruh beberesih anu saé kana sababaraha siki gandum, séréal anu rupa-rupa, kacang sareng siki, sareng anu paling sering dianggo dina industri di luhur.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Maoheng Mesin-

Mesin beberesih gandum nganggo layar dobel, méja gravitasi ganda.

双比重加脱壳机.jpg

→ Pedaran Produk :

Mesin gravitasi siki diwangun ku cangkang (mesin rwmoval kere), henteu aya naksir

lift sekundér nyaéta layar, pilihan gravitasi, ngaleungitkeun lebu, alat-alat saringan

pamakean: Pangolahan tunggal tiasa ngaleungitkeun: cangkang glume, cangkang kulit, lebu, najis cahaya, chaff

siki, bibit pucuk siki jamur hideung, pangotor ageung, sisit budug, jst. Éta ngagaduhan saé

pangaruh beberesih kana sagala rupa siki gandum, séréal anu rupa-rupa, kacang sareng siki, sareng éta

anu paling umum dianggo dina industri di luhur.

→ Spesifikasi :

5XFZ-15SCM.png

→ Fitur :

Sakabeh mesin gaduh struktur kompak, gerakan merenah, operasi saderhana, handap

tingkat kagagalan, kaluaran ageung, pangaruh anu saé sareng adaptasi lega (jagung, gandum, sangu, sorgum

sareng pepelakan sanésna tiasa dianggo)!

→ Distribusi Pasar:

→ Naha Pilih maoheng:

1.dialaISO9001sertifikasi sistem manajemen kualitas sareng nasional AAA standarisasi perusahaan tingkat

konfirmasi kabiasaan alus.

2. Nyokomajuotomatisasi mékanis sareng intélisasi tinimbang operasi manual tradisional ngaheéat

biaya tanaga gawé sareng ningkat pisanefisiensi produksi.

Mesin 3.The nunut ka prinsip ergonomic, panggunaan langkung waktos sareng hemat énergi, langkung merenah

sareng operasi gancang.

4.Perlindungan kaamanan, mesin éta nyalira kalayan panyalindungan kabocoran, operasi anu aman sareng panggunaan.

5. téknologi processing quenching, ningkatkeun karasa, kakuatan tina workpiece logam, nguatkeun dina

kamampuan komprési sareng résistansi korosi, ningkatkeun kahirupan jasa pakakasna.

6.Fokus dina paménta konsumén komitmen kana pangwangunan"Industri-universitas- panilitian"sareng sistem inovasi.

Tentang Kami

6750x980.jpg

Sértipikasi

Kualifikasi Perusahaan

470.jpg

Pameran

Acara Paméran

8470Exhibition.jpg

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A:Kami produsén profesional pikeun mesin beberesih sisikian sareng Kami gaduh 16 taun produksi sareng pangalaman penjualan.

Q: Naon anu anjeun kedah terang pikeun komunikasi gancang sareng cutatan?

A: Éta bakal diapresiasi pisan upami anjeun tiasa nyayogikeun detil spésifikasi bahan pamrosésan anjeun, kapasitas sareng

pamundut efisiensi, spésifikasi layar, tegangan suplai kakuatan motor sareng merk khusus anu diperyogikeun, sareng kaayaan damel anu sanés.

Q: Naha Hiji Mesin tiasa dianggo dina siki anu béda?

A: Kami ogé nganggo setélan khusus siki khusus kana mesin kami pikeun ngawatesan panyukuran anu teu dihoyongkeun.

Kami nyayogikeun layar nomer supados dipasang dina mesin tunggal pikeun padamelan urang dina macem-macem siki.

Q: Sabaraha lami produk bakal dikirim ka kuring?

A: Sakitar 10 dugi 40 dinten lewat laut, gumantung kana nagara mana anjeun sareng jinis mesin sareng bagian anu sayogi.

Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
A: T / T, L / C, Western Union, Tunai ditampi.
Deposit 30% kalayan urutan pameseran, kasaimbangan 70% mayar sateuacan kintun.

Q: Dimana pabrik anjeun sareng kumaha kuring tiasa nganjang?

A: Alamat pabrik: CN, Hebei, shijiazhuang, Kiduleun Kampung Nanxicun, ETDZ:

Ti bandara internasional Guangzhou Baiyun ka bandara internasional Shijiazhuang peryogi sakitar 3 jam teras angkat ka pabrik kuring (1jam)

Ti Stasion Railway Beijing ka stasion Kereta Api Shijiazhuang peryogi sakitar 2 jam, teras drive ka pabrik (30 menit)

Ti bandara Internasional Hongkong ka bandara internasional Shijiazhuang peryogi sakitar 5 jam, teras angkat ka pabrik (1 jam).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami