Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Debu Kolektor

Pedaran pondok:

Kantongna didamel tina poliéster. Seratna hérang-hérang, sebaran celah seragam, bahan saringanna ngagaduhan rasio batal anu ageung, perméabilitas gas anu saé, résistansi kimia, sareng tahan maké.
Témbok jero kantong anu panas digulung sareng disanyi, permukaan jero lemes, sareng lebu gampang digolongkeun.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

→ Perkenalan:

Ukuran (panjang * lébar * jangkungna) 125cm * 125cm * 368cm;

49 sét kantong lawon khusus;

Diaméter kantong: 130mm; Panjang kantong: 2000mm;

Ku kabayang, gampang gerak;

Kantongna didamel tina poliéster. Seratna hérang-hérang, sebaran celah seragam,

bahan saringan ngagaduhan rasio batal anu ageung, perméabilitas gas anu hadé, résistansi kimia, sareng tahan maké.

Témbok jero kantong anu panas digulung sareng disanyi, permukaan jero lemes, sareng lebu gampang digolongkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami