Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Grader Kalayan LIPI Lift

Pedaran pondok:

Bijih ningali gandum anu langkung beresih diwangun ku Ember Lift, Vibration Grader sareng Grain Exits. Pakakas Pakéan: Mesin ieu seueur dianggo dina héran siki, produk tatanén sareng produk sampingan, siki bakar sareng kacang, sareng sanésna ngagaduhan pangaruh beberesih anu hadé dina sagala rupa siki gandum, séréal anu rupa-rupa, kacang sareng siki, sareng anu paling sering dianggo dina industri di luhur. Parabot anu jelas.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

→ Pedaran Produk:

Gandum kacang ningali beberesih sisikian diwangun ku Ember Lift, Vibration Grader sareng Grain Exits.

Pamakean alat: Mesin ieu seueur dianggo dina bidang pembersihan produk siki, tatanén sareng produk sampingan,

siki bakar sareng kacang-kacangan, sareng sajabina éta ngagaduhan pangaruh beberesih anu hadé kana sababaraha siki gandum, séréal anu sanés,

kacang sareng siki, sareng anu paling sering dianggo dina industri di luhur. Parabot anu jelas.

 

分级筛

 

→ Spesifikasi:

Modél Kapasitas Kakuatan Beurat Ukuranna Ukuran Ayakan
5XFCM 10TPH 1,5Kw 1000Kg 2,5 * 2.1 * 0,5M 2,5 * 1,5 * 4M
5XFC-5BM 5TPH 1,5Kw 900Kg 1,25 * 2,4 * 0,45M 2 * 1 * 3M

→ Tampilan multi-sudut :

带提升机 提升机分级筛的

→ Ngeunaan Kami :

公司介绍

 Naha Pilih maoheng:

1. ngagaduhan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 sareng standarisasi perusahaan tingkat AAA nasional

 konfirmasi kabiasaan alus.

2. Ngadopsi otomatisasi mékanis anu canggih sareng intélisasi tibatan operasi manual tradisional ngaheéat

 biaya tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

Mesin 3.The nunut ka prinsip ergonomic, panggunaan langkung waktos sareng hemat énergi, langkung merenah

 sareng operasi gancang.

4.Salindungan kaamanan, mesin éta nyalira kalayan panyalindungan kabocoran, operasi anu aman sareng panggunaan.

Téknologi ngolah 5.Quenching, ningkatkeun karasa, kakuatan tina workpiece logam, nguatkeun kamampuan

 tina komprési sareng résistansi korosi, ningkatkeun kahirupan jasa pakakasna.

6.Fokus kana paménta palanggan komitmen kana pangwangunan "industri-universitas-panilitian" sareng sistem inovasi.

→ FAQ:

Q: Naha produk anjeun tiasa nyangking LOGO? ti nasabah?

A: Leres, palanggan kami ngarobih produk anu anjeunna peryogikeun numutkeun pamundut pelanggan sareng nyetak Logo maranéhna.

Q: Naon patén-patén sareng hak cipta inteléktual anjeun gaduh produk?

A : Kami gaduh 5 sertipikat patén produk nasional, sareng téknologi patén dina industri anu sami parantos dugi ka payunna.

Q: Naon anu supplier perusahaan anjeun?

A: Kami nganggo bahan baku tina pemasok jaminan kualitas domestik atanapi internasional pikeun mastikeun kualitas produksi dugi ka standar

Q: Naha produk anjeun ngagaduhan ordo awal? Upami kitu, naon tarekat minimumna?

A: Jumlah awal produk umum mangrupikeun hiji set, sareng jumlah awal modél khusus nyaéta 5 sét.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami