Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Gandum Sareng Mesin Kelor Sanyawa Bersih (5XFZ-60M)

Pedaran pondok:

Alat-alatna mangrupikeun kapasitas ageung, presisi tinggi, mesin pembersih kombinasi sareng lift anu teu rusak, sistem beberesih debu ganda, sistem layar udara ganda, ayakan bergetar, peralatan tatanén méja gravitasi.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

5XFZ-60M Séréal Sareng Siki Mesin Sanyawa Bersih

→ Pedaran Produk:

Alat-alatna mangrupikeun kapasitas ageung, presisi tinggi, mesin pembersih kombinasi sareng henteu rusak

lift, sistem beberesih debu ganda, sistem layar udara ganda, ayakan ngageter, méja gravitasi peralatan tatanén.

Éta sakali tiasa miceun ageung, alit, cahaya, jamur, kokotor lesi.

Mesinna tiasa seueur dianggo pikeun ngolah jagong, gandum, sangu, sorgum, gedang, kacang.

Persisna tiasa ngahontal 98%.

→ Spésifikasi:

001

Modél Kapasitas (T / H) Kakuatan (Kw) Beurat (Kg) Ukuran sakabéh L * W * H (mm)
5XFZ-60M 45 30,65 4800 6.68 * 3 * 4.16
5XFZ-60TM 45 20.2 3800 6.68 * 3 * 4.16

→ Fitur :

1.Sistem beberesih debu langkung lingkungan, presisi langkung saé;

2.Air layar ngabersihkeun heula, tabel gravitasi kadua, prosés langkung wajar;

3.Air beberesih layar sateuacan sareng saatos ayakan ngageter;

4. Lebar saringan ngageter nyaéta 2 méter;

5. Konsumsi daya rendah, kapasitas ageung, Presisi tiasa ngahontal 98%;

6. méja gravitasi tiasa dicabut sareng diganti;

7.Shaft tina beberesih layar kadua mesin janten gampang

tukeur méja gravitasi;

8. mesinna kompak dina struktur, gampang gerak, saderhana dioperasikeun,

 laju gagalna handap;

9. Téknologi paling anyar.

→ Jenis bahan anu berlaku:

.jpg

→ Pakét & Pangiriman:

→ Distribusi Pasar:

→ Ngeunaan Kami:

公司介绍

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami