Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Gandum Sareng Kelor Grader (5XZC-10BXM)

Pedaran pondok:

The bean gandum tingali cleaner sisikian diwangun ku LIPI Lift, Debu Catcher, layar nangtung, Geter Grader sareng Grain Exits.
Pamakean alat: Mesin ieu seueur dianggo dina bidang bibit, beberesih produk tatanén sareng produk sideline, siki bakar sareng kacang, sareng sajabana. Éta ngagaduhan pangaruh beberesih anu hadé dina sababaraha siki gandum, séréal anu rupa-rupa, kacang sareng siki, sareng anu paling sering dianggo dina industri di luhur. Parabot anu jelas.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Mesin beberesih layar 5XZC-10BXM Air

→ Pedaran Produk :

The bean gandum tingali cleaner sisikian diwangun ku LIPI Lift, Debu Catcher, layar nangtung, Geter Grader sareng Grain Exits.

Pamakean alat: Mesin ieu seueur dianggo dina bidang siki, produk tatanén sareng produk sampingan, siki bakar

sareng kacang-kacangan,jsb.Éta pangaruh beberesih anu saé kana sababaraha siki gandum, séréal anu rupa-rupa, kacang sareng siki, sareng anu paling umum

dipaké dina industri di luhur. Parabot anu jelas.

.jpg

→ Spesifikasi:

Modél Kapasitas (kg / jam) Kakuatan (kw) Beurat (kg) Ukuran (mm) Ukuran ayakan (mm) Lapisan
5XZC-5DXM 5000 7.54 1750 4790 * 1800 * 3050 2000 * 1000 3
5XZC-7.5DXM 5000 9.7 2000 4850 * 2200 * 3200 2400 * 1250 3
5XZC – 10DXM 10000 10.5 2100 4640 * 2350 * 3560 2400 * 1500 4

→ Tampilan multi-sudut :

001 002 003

→ Angkutan sareng bungkusan :

→ Naha Pilih maoheng:

1.dialaISO9001sertifikasi sistem manajemen kualitas sareng nasionalAAAstandarisasi perusahaan tingkat

konfirmasi kabiasaan alus.

2. Nyokomajuotomatisasi mékanis sareng intélisasi tinimbang operasi manual tradisional ngaheéat

biaya tanaga gawé sareng ningkat pisanefisiensi produksi.

Mesin 3.The nunut ka prinsip ergonomic, panggunaan langkung waktos sareng hemat énergi, langkung merenah

sareng operasi gancang.

4.Perlindungan kaamanan, mesin éta nyalira kalayan panyalindungan kabocoran, operasi anu aman sareng panggunaan.

5. téknologi processing quenching, ningkatkeun karasa, kakuatan tina workpiece logam, nguatkeun dina

kamampuan komprési sareng résistansi korosi, ningkatkeun kahirupan jasa pakakasna.

6.Fokus dina paménta konsumén komitmen kana pangwangunan"Industri-universitas-panilitian"sareng sistem inovasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami