Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin palapis bibit nganggo bumi (5BYX-3M)

Pedaran pondok:

Mesin palapis siki leutik 5BYX-3M mangrupikeun produk hotsale di 2020 kalayan téknologi dewasa. Mesin gaduh struktur kompak, ukuran alit, beurat enteng sareng operasi saderhana. Fitur panggedéna pikeun mesin ieu nyaéta cocog pikeun pangguna anu henteu ngagaduhan lapisan ageung tapi sering dianggo. Bahan jeung ubar cairna didahar sacara kuantitatif sareng teras-terasan, penyesuaian suplai ubar saderhana sareng intuitif, sareng rasio jinis ubar akurat.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

→ Perkenalan:

Mesin palapis siki leutik 5BYX-3M mangrupikeun produk hotsale di 2020 kalayan téknologi dewasa.

Mesin gaduh struktur kompak, ukuran alit, beurat enteng sareng operasi saderhana. Fitur panggedéna

tina mesin ieu nya éta cocog pikeun pangguna anu henteu ngagaduhan lapisan ageung tapi sering dianggo.

Bahanna sareng ubar cair diseupan sacara kuantitatif sareng teras-terasan, pangaturan ubar

suplai saderhana sareng intuitif, sareng rasio jinis ubar akurat.

000

 

→ Skaresahan:

Modél 5BYX-3M
Kapasitas 1500-2000Kg / h
Ukuran (Panjang * Lebar * Jangkungna) 2000 * 800 * 1350mm
Sumber Kakuatan 380V / 220V, 50Hz
Kakuatan total  0,8Kw
Gelar saragam ≥95%
Laju rusak ≤0.1%
Laju mesin beberesih otomatis ≥96%
Réliabilitas damel ≥98%
Beurat 150Kg
Kisaran proporsional ubar-bahan 1:80
Movable (fiksasi) Bisa dipindahkeun

→ Tampilan multi-sudut:

001 002 003

→ Distribusi Pasar :

470我们的市场

→ Acara Paméran :

470Exhibition

→ FAQ:

Q : Naon staf P&P anjeun? Naon kualifikasi na?

A : Departemen Téknis Urang Sunda & D gaduh 5 jalma anu gaduh 17 taun pangalaman dina desain produk sareng tiasa nyumponan sarat konsumén

Q: Naha produk anjeun tiasa nyangking LOGO? ti nasabah?

A: Leres, palanggan kami ngarobih produk anu anjeunna peryogikeun numutkeun pamundut pelanggan sareng nyetak Logo maranéhna.

Q: Naon patén-patén sareng hak cipta inteléktual anjeun gaduh produk?

A : Kami gaduh 5 sertipikat patén produk nasional, sareng téknologi patén dina industri anu sami parantos dugi ka payunna.

Q: Naon anu supplier perusahaan anjeun?

A: Kami nganggo bahan baku tina pemasok jaminan kualitas domestik atanapi internasional pikeun mastikeun kualitas produksi dugi ka standar

Q: Naha produk anjeun ngagaduhan ordo awal? Upami kitu, naon tarekat minimumna?

A: Jumlah awal produk umum mangrupikeun hiji set, sareng jumlah awal modél khusus nyaéta 5 sét.

Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

A : numutkeun kagunaan sareng épék anu béda, éta tiasa ngaleungitkeun lebu, rupa-rupa ageung, rupa-rupa alit, puing garing, kiripik beusi, batu alit, polesan, palapis sareng bungkus.

Q : Naha perusahaan anjeun gaduh merk nyalira?

A: Leres, Mao Heng mangrupikeun mérek unik urang nyalira.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami