Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Tim jasa jual mesin perusahaan Maoheng nganjang ka kebon nasabah sareng nyarioskeun mesin pembersih siki.

Tim jasa jual mesin perusahaan Maoheng nganjang ka kebon nasabah sareng nyarioskeun mesin pembersih siki.
Alat-alatna mangrupikeun kapasitas ageung, presisi tinggi, mesin pembersih kombinasi sareng lift anu teu rusak, sistem beberesih debu ganda, sistem layar udara ganda, ayakan bergetar, méja gravitasi.
Mesin sakali tiasa miceun ageung, alit, cahaya, jamur, kokotor lesi.
Mesinna tiasa seueur dianggo pikeun ngolah jagong, gandum, sangu, sorgum, gedang, kacang. Persisna tiasa ngahontal 98%.
Layar sir ganda: Ku ngaluyukeun distribusi volume hawa pikeun dua layar udara nangtung, ngagunakeun prinsip suspénsi bahan, digabungkeun sareng saluran hawa gurat ganda pikeun ngaleungitkeun rereged lampu. Sareng kokotor cahaya sapertos bauxite, lebu, sareng lambung sakedik dipiceun.
Méja gravitasi ganda / méja gravitasi tunggal :
Ku nyaluyukeun volume hawa sareng jangkungna baffle outlet pikeun tabel gravitasi, ngagunakeun prinsip deflection density material, pikeun ngaleupaskeun siki katumbiri, siki panyakit, hampang, séréal henteu asak, sareng gandum siki gandum, labu, sareng sajabana .
Fitur:
Mesinna dihijikeun sareng kerang (kanggo gandum, sorgum, sangu), lift henteu pegat, layar udara nangtung dua kali, saluran hawa gurat ganda, méja gravitasi, ayakan ngageter. Mesin sakali tiasa miceun ageung, alit, cahaya, jamur, kokotor lesi.
Mesin ngalir lancar, struktur kompak, kapasitas ageung, gampang dioperasikeun sareng dialihkeun.
Mesinna tiasa seueur dianggo pikeun ngolah tatanén sareng produk sampingan.
news (3)

news (4)


Waktos Post: Jan-23-2019