Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Dinten ayeuna, Maoheng Mesin diulem pikeun ilubiung dina paméran tuangeun sareng pendak sareng seueur sobat anu tiasa kerjasama.

Hebei Maoheng Machines Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu kalibet dina panilitian sareng pamekaran, manufaktur, penjualan sareng jasa pakakas ngolah siki sareng alat-alat grading grading. Perusahaan parantos gaduh pabrik maju, alat produksi modéren sareng kualitas luhur, operasi bisnis épisiensi tinggi tim. Kami parantos aktip ngajajah inovasi kontinyu pikeun nyayogikeun palanggan nganggo alat pangolah siki anu langkung sampurna, praktis, épisién sareng canggih sareng alat grading grading.
Kami gaduh tim téknis kalayan 16 taun desain sareng pangalaman produksi, anu tiasa nyayogikeun skéma skrining siki sisikian lengkep pikeun desain khusus.
Perusahaan ngagaduhan lima sertipikat patén nasional pikeun alat-alat. Sareng ngalangkungan paningkatan anu teras-terasan di pasar, parantos dikenal sareng dipuji ku konsumén.
Numutkeun syarat pilihan konsumén pikeun bahan anu béda. Kami ngagaduhan skéma skrining peralatan anu asak pikeun ngolah siki gandum jagong, sorgum kedelé, kacang-kacangan, kacang beureum, siki wijén, kacang, rapeseed, siki cabé sareng bahan sanésna
Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun produk sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngalayanan anjeun. Mesin Masihheng tiasa nyayogikeun: Mesin pembersih bibit gabungan sareng layar udara dobel sareng méja gravitasi ganda (cangkang gandum, awnner nasi, cangkang sorgum), mesin beberesih sisikian gabungan sareng dua kali méja layar sareng gravitasi, mesin beberesih layar udara siki, mesin pemisah gravitasi (tekanan positip, tekanan négatip), mesin beberesih jinis sabuk, pemisah magnét, magnetik de-soiler, lift ember, konbeyor, mesin palapis siki, de-stoner, kacang mesin polishing, kolektor lebu, méja gravitasi, grader buncis, bagging scale system, jst.

Naha Pilih maoheng:

1. ngagaduhan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 sareng standarisasi tingkat perusahaan tingkat AAA nasional konfirmasi kabiasaan anu saé.

2. Ngadopsi otomatisasi mékanis anu canggih sareng intélisasi tibatan operasi manual tradisional ngahémat biaya tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

Mesin 3.The nunut ka prinsip ergonomic, panggunaan langkung waktos sareng hemat énergi, operasi langkung merenah sareng gancang.

4.Salindungan kaamanan, mesin éta nyalira kalayan panyalindungan kabocoran, operasi anu aman sareng panggunaan.

Téknologi ngolah 5.Quenching, ningkatkeun karasa, kakuatan tina workpiece logam, nguatkeun kamampuan komprési sareng tahan korosi, ningkatkeun kahirupan jasa pakakasna.

6.Fokus kana paménta palanggan komitmen kana pangwangunan "industri-universitas-panilitian" sareng sistem inovasi.

news (5)


Waktos Post: Sep-23-2019