Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Sangu / Gandum / Gandum Sanyawa Pembersih Mesin-5XFZ-15XM

Pedaran pondok:

Layar hawa ganda:

Ku ngatur volume hawa dina dua layar udara nangtung, nganggo prinsip gantung tina bahan, digabungkeun sareng dua kali ganda pangotor hawa toremove cahaya.
Sareng pangotor cahaya sapertos bauxite, lebu, sareng lambung sapinuhna dileungitkeun. Tabel gravitasi dua / tabel gravitasi tunggal:
Ku nyaluyukeun volume hawa sareng jangkungna baffle outlet pikeun tabel gravitasi, ngagunakeun prinsip defleksi kapadetan matéri, pikeun ngaleupaskeun siki katumbiri, kaserang panyakit
siki, hampang, biji-bijian henteu asak, sareng gandum siki gandum, labu, jst.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Mesin beberesih siki sanyawa

kalayan layar dobel sareng tabel gravitasi.

→ Perkenalan:

Layar hawa ganda:

Ku ngaluyukeun distribusi volume hawa tina dua layar udara nangtung, ngagunakeun prinsip

gantung tina bahan, dihijikeun sareng dua kali dua sisi udara kokotor cahaya toremove cahaya.

Sareng kokotor cahaya sapertos bauxite, lebu, sareng lambung sakedik dipiceun.

Méja gravitasi ganda / méja gravitasi tunggal:

Ku nyaluyukeun volume hawa sareng jangkungna baffle outlet pikeun tabel gravitasi,

ngagunakeun prinsip deflection density material, pikeun miceun siki katumbiri, kaserang panyakit

siki, hampang, biji-bijian henteu asak, sareng gandum siki gandum, labu, jst.

→ Pedaran Produk

未标题-1

→ Spesifikasi :

dc8b5e84733a58bbf23504328b92b0d.png

 

 

 

 

 

 

→ Fitur :

Mesin kalayan struktur kompak, éta ngalir lancar, kapasitas ageung, gampang operasi sareng ngalih.

Mesinna tiasa seueur dianggo pikeun ngolah téagricultural sareng produk sideline.

→ Tampilan multi-sudut:

003 006 007

→ FAQ:

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A:Kami produsén profesional pikeun mesin beberesih sisikian sareng Kami gaduh 16 taun produksi sareng pangalaman penjualan.

Q: Naon anu anjeun kedah terang pikeun komunikasi gancang sareng cutatan?

A: Éta bakal diapresiasi pisan upami anjeun tiasa nyayogikeun detil bahan pamrosésan anjeun, kapasitas sareng paménta efisiensi, spésifikasi layar, tegangan catu daya motor sareng mérek khusus anu diperyogikeun, sareng kaayaan damel anu sanés.

Q: Naha Hiji Mesin tiasa dianggo dina siki anu béda?

A: Kami ogé nganggo setélan khusus siki khusus kana mesin kami pikeun ngawatesan panyukuran anu teu dihoyongkeun. Kami nyayogikeun layar nomer supados dipasang dina mesin tunggal pikeun padamelan urang dina macem-macem siki.

Q: Sabaraha lami produk bakal dikirim ka kuring?

A: Sakitar 10 dugi 40 dinten lewat laut, gumantung kana nagara mana anjeun sareng jinis mesin sareng bagian anu sayogi.

Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
A: T / T, L / C, Western Union, Tunai ditampi.

Deposit 30% kalayan urutan pameseran, kasaimbangan 70% mayar sateuacan kintun.

Q: Dimana pabrik anjeun sareng kumaha kuring tiasa nganjang?

A: Alamat pabrik: CN, Hebei, shijiazhuang, Kiduleun Kampung Nanxicun, ETDZ:

Ti bandara internasional Guangzhou Baiyun ka bandara internasional Shijiazhuang peryogi sakitar 3 jam teras angkat ka pabrik kuring (1jam)

Ti Stasion Railway Beijing ka stasion Kereta Api Shijiazhuang peryogi sakitar 2 jam, teras drive ka pabrik (30 menit)

Ti bandara Internasional Hongkong ka bandara internasional Shijiazhuang peryogi sakitar 5 jam, teras angkat ka pabrik (1 jam).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami