Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Kelor Grader

Pedaran pondok:

The gandum buncis tingali grdaer sisikian diwangun ku LIPI Lift, Vibration Grader sareng Grain Exits.
Pamakean alat: Mesin ieu seueur dianggo dina widang pembersihan produk siki, hasil tatanén sareng produk sampingan, siki bakar sareng kacang, sareng sajabana. Éta ngagaduhan pangaruh beberesih anu hadé dina sababaraha siki gandum, séréal, kacang sareng siki, sareng anu paling sering dianggo dina industri di luhur. Parabot anu jelas.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

→ Pedaran Produk:

Gandum kacang ningali beberesih sisikian diwangun ku Ember Lift, Vibration Grader sareng Grain Exits.

Pamakean alat: Mesin ieu seueur dianggo dina bidang pembersihan produk siki, tatanén sareng produk sampingan,

siki bakar sareng kacang, sareng sajabana. éta ngagaduhan pangaruh beberesih anu hadé dina sababaraha siki gandum, séréal anu rupa-rupa, kacang

sareng bibit, sareng anu paling sering dianggo dina industri di luhur. Parabot anu jelas.

分级筛

 

→ Spesifikasi:

Modél Kapasitas Kakuatan Beurat Ukuranna Ukuran Ayakan
5XFCM 10TPH 1,5Kw 1000Kg 2,5 * 2.1 * 0,5M 2.4 * 1,5 * 4
5XFC-5BM 5TPH 1,5Kw 900Kg 1,25 * 2,4 * 0,45M 2 * 1 * 3

→ Tampilan multi-sudut :

三层不带提升机 未标1 未标题-1

→ Distribusi Pasar:

470我们的市场

→ Naha Pilih Maoheng:

1. Diaku sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 sareng perusahaan tingkat AAA nasional

standarisasi konfirmasi kabiasaan anu saé.

2. Ngadopsi otomatisasi mékanis anu canggih sareng intélisasi tibatan operasi manual tradisional

ngahémat biaya kuli sareng ningkatkeun épisiénsi produksi.

3. mesin anu saluyu sareng prinsip ergonomis, panggunaan langkung seueur waktos sareng hemat énergi, langkung

operasi merenah tur gancang.

4.Salindungan kaamanan, mesin éta nyalira kalayan panyalindungan kabocoran, operasi anu aman sareng panggunaan.

Téknologi ngolah 5.Quenching, ningkatkeun karasa, kakuatan tina workpiece logam, nguatkeun

kamampuan komprési sareng résistansi korosi, ningkatkeun kahirupan jasa pakakasna.

6.Fokus kana paménta palanggan komitmen kana pangwangunan "industri-universitas-panilitian" sareng sistem inovasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami