Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin Pembersih Wijen Sareng Sheller

Pedaran pondok:

Ku ngatur volume hawa dina dua layar udara nangtung, nganggo prinsip gantung tina bahan, digabungkeun sareng dua kali ganda pangotor hawa toremove cahaya. Sareng kokotor cahaya sapertos bauxite, lebu, sareng lambung sakedik dipiceun.
Ku nyaluyukeun volume hawa sareng jangkungna baffle outlet pikeun tabel gravitasi, ngagunakeun prinsip deflection density material, pikeun ngaleupaskeun siki katumbiri, siki panyakit, hampang, séréal henteu asak, sareng gandum siki gandum, labu, sareng sajabana .


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

→ Pedaran Produk :

Layar hawa ganda:

Ku ngaluyukeun distribusi volume hawa tina dua layar udara nangtung, ngagunakeun prinsip gantung

tina bahan, dihijikeun sareng dua kali ganda saluran hawa kokotor cahaya toremove. Sareng kokotor cahaya sapertos

sakumaha bauxite, lebu, sareng lambung lengkep dihapus.

Méja gravitasi ganda / méja gravitasi tunggal :

Ku nyaluyukeun volume hawa sareng jangkungna baffle outlet pikeun tabel gravitasi, ngagunakeun prinsipna

tina kaparigelan kapadatan matérial, pikeun ngaleungitkeun siki katumbiri, siki anu kasakit, hampang, bijil henteu dewasa

sareng gandum sisikian gandum, labu, sareng sajabana.

未标题-1

 

→ Fitur :

Mesin kalayan struktur kompak, éta ngalir lancar, kapasitas ageung, gampang operasi sareng ngalih.

Mesinna tiasa seueur dianggo pikeun ngolah tatanén sareng produk sampingan.

→ Tampilan multi-sudut :

002 006 007

→ Acara Paméran:

470Exhibition

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami