Hebei Maoheng Machines Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Méja gravitasi tunggal pikeun kacang / jagung / gandum

Pedaran pondok:

Sakali ngolah tiasa ngaluarkeun siki sareng taneuh sisikian, lebu sareng kotoran anu sanés. Mesin ieu ngalir pisan, strukturna kompak, kaluaranana ageung, gampang ngaoperasikeun gerakanna merenah, operasi anu hadé.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Méja Gravitasi Tunggal:

→ Pedaran Produk:

Sakali ngolah tiasa ngaluarkeun siki sareng taneuh sisikian, lebu sareng kokotor anu sanés. Mesin ieu ngalir pisan, éta

strukturna kompak, kaluaranana ageung, gampang ngaoperasikeun gerakanna merenah, operasi eniveronment henteu kunanaon.

→ Spesifikasi:

Modél Kapasitas (T / h) Kakuatan Beurat (kg) Ukuran Sakabéh LxWxH (mm) Babasan
5XFZ-15M 10 9kW 1150 2600 * 2100 * 1800 EPMC
5XFZ-60TM 25 9,7kW 1200 3180 * 2800 * 3100 EPMC

→ Distribusi Pasar:

470我们的市场

→ Acara Paméran:

470Exhibition

→ Naha Pilih maoheng: 

1. ngagaduhan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 sareng standarisasi perusahaan tingkat AAA nasional

 konfirmasi kabiasaan alus. 

2. Ngadopsi otomatisasi mékanis anu canggih sareng intélisasi tibatan operasi manual tradisional ngaheéat

 biaya tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi produksi. 

Mesin 3.The nunut ka prinsip ergonomic, panggunaan langkung waktos sareng hemat énergi, langkung merenah

 sareng operasi gancang. 

4.Salindungan kaamanan, mesin éta nyalira kalayan panyalindungan kabocoran, operasi anu aman sareng panggunaan. 

Téknologi ngolah 5.Quenching, ningkatkeun karasa, kakuatan tina workpiece logam, nguatkeun kamampuan

 tina komprési sareng résistansi korosi, ningkatkeun kahirupan jasa pakakasna. 

6. Fokus kana paménta konsumén komitmen kana pangwangunan "industri-universitas-panilitian" sareng sistem inovasi.

→ FAQ:

Q: Naon patén-patén sareng hak cipta inteléktual anjeun gaduh produk?

A : Kami gaduh 5 sertipikat patén produk nasional, sareng téknologi patén dina industri anu sami parantos dugi ka payunna.

Q: Naon anu supplier perusahaan anjeun?

A: Kami nganggo bahan baku tina pemasok jaminan kualitas domestik atanapi internasional pikeun mastikeun kualitas produksi dugi ka standar

Q: Naha produk anjeun ngagaduhan ordo awal? Upami kitu, naon tarekat minimumna?

A: Jumlah awal produk umum mangrupikeun hiji set, sareng jumlah awal modél khusus nyaéta 5 sét.

Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

A : numutkeun kagunaan sareng épék anu béda, éta tiasa ngaleungitkeun lebu, rupa-rupa ageung, rupa-rupa alit, puing garing, kiripik beusi, batu alit, polesan, palapis sareng bungkus.

Q : Naha perusahaan anjeun gaduh merk nyalira?

A: Leres, Mao Heng mangrupikeun mérek unik urang nyalira.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami